Kto nakarmił VIP-ów na koncercie Lenny’ego Kravitza?

Udostępnij nas na:
Firma odpowiadała za pełną obsługę cateringową strefy VIP. Na tę okoliczność, zespół Deli Catering przygotował filet z indyczki sous-vide rolowany, z karmelizowaną gruszką oraz białymi szparagami z truskawką.

W menu pojawił się także comber z królika macerowany w cydrze na musie z moreli z żurawiną i prażonymi pistacjami, jak również zielone blanszowane szparagi z szynką prosciuto, pomarańczą i truskawkami z młotkowanym pieprzem.

Koncert odbył się 8 maja br. w łódzkiej Atlas Arenie. Show obejrzało i wysłuchało przeszło dwanaście tysięcy fanów z całej Polski. Wydarzenie zorganizowała agencja Live Nation.


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.