Kupcy i właściciel Tutti Santi wyłącznie na XVI Food Business Forum 2018

Udostępnij nas na:
W tym roku, tylko i wyłącznie podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, dostawcy będą mogli spotkać się także z osobami bezpośrednio odpowiedzialnymi za zakupy, zaopatrzenie i inwestycje w Tutti Santi w formule Business Speed Dating. W Forum weźmie udział także właściciel sieci. Na miejscu oczekiwać będzie również kilkudziesięciu innych kupców, bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itp. z największych sieci gastronomicznych i firm cateringowych w Polsce, z którymi spotkać się będzie można wyłącznie u nas.

Koncept gastronomiczny Tutti Santi narodził się w 2011 roku. Od samego początku przyjęliśmy założenie, że naszym Gościom chcemy zaoferować włoską pizzę na najwyższym światowym poziomie, dokładnie taką jaką można spotkać w najlepszych włoskich pizzeriach z dala od turystycznych szlaków w miejscach, o których wiedzą tylko miejscowi Włosi. Aktualnie w ramach sieci działa dziewięć lokali.

XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018 odbędzie się już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel. Wieloletnią tradycją wydarzenia jest, że to tylko tu, raz w roku, spotykają się nie tylko najważniejsi przedstawiciele sieci gastronomicznych w osobach prezesów, dyrektorów i kupców, ale także niezależni restauratorzy z całej Polski. Forum towarzyszy uroczysta kolacja z Galą FOOD BUSINESS AWARDS 2018 oraz SUPPLIER OF THE YEAR 2018.

Uwaga! To jedyne w Polsce spotkania w formule Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców, którzy deklarują uczestnictwo wyłącznie w organizowanych przez nas wydarzeniach! Dotychczas już ponad 60 marek (większość na wyłączność) potwierdziło udział w Business Speed Dating podczas XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018.

Oto tylko niektóre z nich:
Sfinks Polska, Sphinx, Piwiarnia Warki, Chłopskie Jadło, WOOK, Fabryka Pizzy, Pub Bolek, Da Grasso, Grupa Gastromall, Grupa Fajny Kraków, Pod Nosem, Rzeźnia – Ribs on Fire, 7 Street, Meat & Fit, Lepione & Pieczone, Deli Catering, Makarun, SPC, Smacznego Warszawo!, Gringo Bar, Orzo, Prowansja, Flunch, Pizza Paï, Salad&Co, Thai Wok, Gastrofaza, Mleczarnia Jerozolimska, Bar Gdański, Bar Prasowy, Wegetariański Bar Mleczny, Restauracje zarządzane przez firmę Dobry Hotel, SCM (KFC, Burger King, Pizza Hut, Starbucks, Bobby Burger), Bułkę przez Bibułkę, North Food, North Fish, John Burg, Sodexo Polska, Chilli Bistro by Sodexo, Zielona Weranda, Weranda Lunch & Wine, Weranda Bistro, Weranda Take Away, Weranda Caffe, Weranda Deli Gifts, Weranda Catering Events, Weranda Bakery oraz Nuts & Berries by Weranda Family, Stopiątka – Mastergrupa, Różana, New Island, Yachtowa, Trattoria Degusti, Cafe Punkt, Lotos Paliwa, Stop Cafe, PKN Orlen, Tutti Santi… CDN.

 DOSTAWCO! NIE KUPUJ KOTA W WORKU!
ZANIM POTWIERDZISZ UDZIAŁ W INNYCH BUSINESS SPEED DATING
ZWERYFIKUJ RZETELNOŚĆ ORGANIZATORA I JEGO DEKLARACJE DOTYCZĄCE UDZIAŁU
POTWIERDZONYCH KUPCÓW!

Ogromnym zainteresowaniem Uczestników, Sponsorów, Wystawców oraz k o m p e t e n t n y c h kupców z niezależnych lokali, sieci gastronomicznych i firm cateringowych cieszy się każda edycja najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. To tylko tu, raz w roku, ze wszystkich zakątków Polski zjeżdżają się właściciele, prezesi spółek oraz wybitni praktycy i eksperci, aby uczestniczyć w swoim ulubionym w roku wydarzeniu. Już po raz siódmy na zakończenie Food Business Forum, podczas uroczystej kolacji z Galą nastąpi rozstrzygnięcie oraz wręczenie nagród Food Business Awards 2018  i po raz drugi – Supplier of the Year 2018.

– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki szesnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.

WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM


Jeżeli Państwa firmie zależy na:

•  udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań na
temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
•  realnej możliwości POZYSKANIA KONTRAKTU ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
– prezesów, członków zarządów sieci gastronomicznych,
– menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.,
– właścicieli niezależnych lokali i restauracji.
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.

zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.