W tym roku, tylko i wyłącznie podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów, dostawcy będą mogli spotkać się z dyrektorem zarządzającym odpowiadającym za zakupy i zaopatrzenie w Deli Catering – firmie organizującej ok. 600 imprez rocznie i posiadającej dwie restauracje. Spotkania odbędą się w formule Business Speed Dating. Na dostawców oczekiwać będzie także kilkudziesięciu innych kupców, bezpośrednio odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itp. z największych sieci gastronomicznych i firm cateringowych w Polsce.
Już 30 marek i 50 kupców potwierdziło udział w spotkaniach z dostawcami w formule Busines Speed Dating organizowanych wyłącznie przez nasze wydawnictwo!!!
Należą do nich: 7 Street, Meat & Fit, Sfinks Polska, Sphinx, Piwiarnia Warki, Chłopskie Jadło, WOOK, Fabryka Pizzy, Pub Bolek, Lepione & Pieczone, Aioli, Banjaluka, Momu, Makarun, SPC, Smacznego Warszawo!, Gringo Bar, Orzo, Prowansja, Flunch, Pizza Paï, Salad&Co, Gastrofaza, Mleczarnia Jerozolimska, Bar Gdański, Bar Prasowy, Wegetariański Bar Mleczny, Restauracje zarządzane przez firmę Dobry Hotel, Bułkę przez Bibułkę, North Food, North Fish, John Burg… cdn. Każdego dnia informować będziemy Państwa o kolejnych firmach z którymi poważne rozmowy biznesowe będzie można prowadzić jedynie podczas Food Business Forum.
Uwaga! To jedyne w Polsce spotkania w formule Business Speed Dating z gwarantowanym udziałem potwierdzonych kupców, którzy zadeklarowali uczestnictwo wyłącznie w organizowanych przez nas wydarzeniach! Tegoroczna, szesnasta edycja Food Business Forum 2018 odbędzie się już 24 września w Sheraton Warsaw Hotel.
To, co wyróżnia ofertę autorskiego projektu kulinarnego Deli Catering, to udział wieloletniego i uznanego szefa kuchni Bartłomieja Czerwińskiego – nie tylko na etapie ustaleń menu, lecz także poprzez wspólną degustację wybranych dań, kończąc na ich znakomitej prezentacji gościom. Gwarantuje to doznania kulinarne na najwyższym poziomie. Ambicją Deli Catering jest stałe aktualizowanie oferty o nowości, które odkrywa rynek gastronomiczny – stąd też rozwiązania lifestylowe przenoszone są tu na grunt cateringowy nie tylko na terenie Polski, lecz całej Europy. Całość niewątpliwie dopełnia bogaty wybór win, wyselekcjonowanych przez profesjonalnego sommeliera.
LISTA AKTUALNIE POTWIERDZONYCH „KUPCÓW”
W BUSINESS SPEED DATING NA XVI FOOD BUSINESS FORUM 2018
> prosimy kliknąć aby zapoznać się ze szczegółami <
– To jedyna w Polsce i najbardziej efektywna platforma dyskusji o tym co aktualne w branży, wymiany doświadczeń wśród właścicieli niezależnych i zarządów sieci, ekspertów oraz dostawców, którzy mają niebywałą i realną szansę na pozyskanie tzw. kontraktów roku. Dzięki szesnastoletniej tradycji udało nam się stworzyć najlepsze, także organizacyjnie, wydarzenie gastronomiczne w tym kraju – mówi Rafał Madyński, prezes zarządu BROG B2B.
WWW.FOODBUSINESSFORUM.COM
Jeżeli Państwa firmie zależy na:
• udziale w BUSINESS SPEED DATING – serii bezpośrednich spotkań na
temat współpracy z największymi odbiorcami sieciowymi;
• realnej możliwości POZYSKANIA KONTRAKTU ROKU;
• efektywnej inwestycji marketingowej przekładającej się na wymierne korzyści;
• budowie i zacieśnianiu relacji biznesowych na najwyższym szczeblu;
• kuluarowych rozmowach w gronie partnerów i przyjaciół w biznesie;
• prezentacji aktualnej oferty wśród decyzyjnych przedsiębiorców w osobach:
– prezesów, członków zarządów sieci gastronomicznych,
– menadżerów odpowiedzialnych za zaopatrzenie, wyposażenie, modernizacje itd.,
– właścicieli niezależnych lokali i restauracji.
• udziale w najważniejszym w roku, oczekiwanym wydarzeniu dla branży.
zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.
Organizatorem jest BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca czasopism: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.
Kontakt z Organizatorem
BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl