Libero Katowice poszerza ofertę gastronomiczną

Udostępnij artykuł
Galeria handlowa w swojej ofercie posiada ponad 150 sklepów i punktów usługowych oraz bogatą strefę restauracyjną. Stworzona między innymi z myślą o tych, którzy chcą  spróbować kuchni z różnych stron świata. Do grona najemców dołączyła sieć Mihiderka.

Mihiderka to restauracja, w której króluje kuchnia roślinna. Bogate menu sprawia, że każdy miłośnik zdrowych, smacznych i apetycznie wyglądających dań znajdzie tu coś dla siebie. Można zamówić m.in. wegańskie: zestaw lunchowy, dania obiadowe, zupy, sosy, ciasta, koktajle oraz burgery. W restauracji potrawy serwowane są na porcelanowych talerzach, a goście siedzą na odrestaurowanych kultowych i obecnie bardzo modnych krzesłach z lat 60-tych. W samym wnętrzu dominuje drewno i cegła oraz elementy dekoracyjne w kolorze niebieskim. Klienci dodatkowo mają do dyspozycji przestrzeń ze stolikami przed lokalem.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

 

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.02.2019
Aktualizacja: 04.02.2019