Luva.menu – 7 propozycji podawania rachunku

Udostępnij artykuł
Płać i płacz… a może niekoniecznie? Co zrobić, żeby umilić gościowi uregulowanie rachunku i w jaki sposób go przekazać. Poniżej parę propozycji:
Płatnik 1053094

Wersja smart. Prosty w obsłudze z logo na kieszonce bądź na froncie płatnika. Opcja dla osób, które nie lubią skomplikowanych rozwiązań.

Płatnik 1052094

Smukłe, zamykane etui z dwoma kieszeniami. Branding na froncie i wygodny format.

Płatnik 1152094

Zamykane etui wyposażone w wygodny zatrzask. W środku kieszenie, a z przodu miejsce na logo.

Płatnik 1195

Klasycznie, ekstrawagancko, a może eco? Etui na rachunek w trzech odsłonach, ale w jednym funkcjonalnym stylu.

Płatnik 1187140

Dwa materiały w jednym etui. Praktyczna kieszeń z Washpaper w środku i na zewnątrz oraz zatrzask tworzą ciekawe uzupełnienie dla filcu.

Płatnik 1205145

Bambus oraz prawdziwa skóra vintage. Etui z kieszenią oraz uchwytem na długopis.

Płatnik 1196094

Skórzany, szykowny płatnik z kieszenią oraz magnetycznym klipem. Logo na froncie oraz usztywnienie nada mu klasy

Wszystkie płatniki oraz inne akcesoria
dostępne na stronie internetowej:

www.luva.menu

Kontakt:
LUVA Handmade Menu
Jaguar Tomasz Chwiłowicz
ul. Dworcowa 62
62-400 Słupca
www.luva.menu
+48 63 274 61 86, +48 502 836 745
luva@luva.menu

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 28.05.2019
Aktualizacja: 28.05.2019