LUVA.menu – Produkty, które tworzysz Ty!

Udostępnij artykuł
Prócz znakomitej jakości i możliwości personalizacji, LUVA – Handmade menu to także kreowanie produktu według potrzeb klienta.

Jako producent oferujemy nie tylko sztywne standardy zawarte w ofercie, ale i szansę na stworzenie takiej gamy produktów, która powstanie specjalnie dla Ciebie i przy Twoim całkowitym udziale.

Katalog to tylko inspiracja. Detale wykończenia, kolory, kształt lub format… każde z nich może zostać dowolnie zmieniane i udoskonalane.

Można powiedzieć, że nasze produkty ewoluują wraz z naszymi klientami, z ich potrzebami, zamysłami i poczuciem estetyki.

 

 

 

 

Kto się nie rozwija, ten stoi w miejscu – my rozwijamy się dla Ciebie od 1933 r. i tworzymy ze smakiem to, co sobie wymarzysz.

 

 

 

 

 

 

 

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 01.10.2018
Aktualizacja: 09.10.2018