Marcin Kręglicki o zarządzaniu zespołem podczas XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij artykuł
Współwłaściciel sześciu warszawskich restauracji weźmie udział w dyskusji podczas najważniejszego w Polsce spotkania restauratorów. Zabierze głos w panelu pt.: „Szef, lider czy partner – sztuka zarządzania zespołem”. XVII Food Business Forum 2019 odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel.

Kręgliccy to sześć warszawskich restauracji etnicznych, które przeniosą gości w świat fascynacji kulinarnych. Firma, którą Marcin Kręglicki stworzył wspólnie z siostrą Agnieszką Kręglicką 30 lat temu zaprasza, również do korzystania z usług cateringowych – obsługuje zarówno uroczystości prywatne, jak i firmowe bankiety, gale, uroczystości rządowe, pikniki, wesela. Do Kręglickich należą takie lokale jak Chianti, Santorini, El Popo, Meltemi, Opasły Tom. Imprezy organizowane są w Fortecy i w Arkadach Kubickiego na Zamku Królewskim. W 2014 odbył się w Warszawie największy od 1364 roku zjazd międzynarodowych przywódców, wówczas Kręgliccy gościli przedstawicieli rządów z całego świata, m.in. prezydenta Stanów Zjednoczonych Baraca Obamę. Wtedy zostali okrzyknięci słowami: ,,Kręgliccy jak Wierzynek ”.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.

REGULAMIN, FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
FOOD BUSINESS AWARDS 2019
– kliknij po szczegóły

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 25.07.2019
Aktualizacja: 25.07.2019