MAX Premium Burgers otworzy swoją największą restaurację w Polsce

Udostępnij artykuł
Już 6 listopada br. o 9:00 pierwszych gości zaprosi kolejny lokal szwedzkiej sieci. Będzie to druga restauracja MAX-a w Gdańsku i jednocześnie pierwsza dwupiętrowa oraz największa w Polsce. Wielkie otwarcie odbędzie w centrum handlowym Forum Gdańsk. Na gości będą czekać liczne atrakcje oraz wyjątkowe oferty cenowe.

Skandynawska sieć MAX Premium Burgers obecna w Polsce od 2017 roku otwiera kolejną restaurację. Lokal o powierzchni 1000 mkw zlokalizowany będzie na poziomie 2 w centrum handlowym Forum Gdańsk przy ul. Targ Sienny 7. Do dyspozycji gości będą aż dwa piętra oraz 352 miejsca siedzące i 10 samoobsługowych kas.

Czym MAX podbije serca gdańszczan?

Z okazji otwarcia, MAX przygotował ofertę specjalną na swoje flagowe produkty: Frisco Burgera w zestawie z frytkami Crispy Fries i napojem, w cenie 13,95 zł (cena regularna zestawu: 19,95 zł). Ponadto gościem specjalnym 6 listopada o godz. 15.00 będzie znany YouTuber Adam Zimmerman – znany jako Naruciak, który wraz ze swoją dziewczyną Julią, spotka się z fanami w restauracji oraz weźmie udział w ślepym teście smaku na rozpoznanie ulubionego wege burgera. Kierownik restauracji Aleksandra Miklaszewska zaprasza w następujących godzinach: w dniu otwarcia 6 listopada 9:00 – 22:00, codziennie 8:30 – 22:00.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 30.10.2019
Aktualizacja: 30.10.2019