MAX Premium Burgers z kolejnym punktem w stolicy

Udostępnij artykuł
Wczoraj po raz pierwszy przyjęła gości restauracja zlokalizowana w Złotych Tarasach. Marka nie zwalnia tempa i już planuje dalszy rozwój w Polsce. Kolejna restauracja zostanie otwarta 29 stycznia o godz. 9:00 w centrum handlowym Westfield Arkadia. Będzie to ósmy lokal w Polsce i trzeci w Warszawie.

Nowy MAX będzie znajdować się na piętrze I w strefie Grand Kitchen, a do dyspozycji gości będzie ponad 700 mkw., 170 miejsc siedzących, dzieiwięc kas samoobsługowych oraz ogródek sezonowy.

Wszyscy ciekawi wyjątkowego menu szwedzkiej sieci mogą wybierać zarówno spośród szerokiej oferty klasycznych produktów mięsnych, jak i opcji wegetariańskich czy wegańskich.

Co będzie czekać na gości tego dnia?

Z okazji otwarcia, dla wszystkich klientów odwiedzających lokal w Westfield Arkadia, MAX przygotował promocję na swój flagowy produkt: Frisco Burgera w zestawie z frytkami Crispy Fries i napojem, w cenie 13,95 zł (cena regularna zestawu: 20,45 zł).

Kierownik restauracji Kamil Krukowski zaprasza do MAX Premium Burgers w CH Westfield Arkadia przy al. Jana Pawła II 82 od poniedziałku do soboty w godz. 8:30 – 23:00 oraz w niedziele od 9:00-22:00.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LISTOPAD / GRUDZIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 23.01.2020
Aktualizacja: 23.01.2020