Mazury HoReCa 2019 już w kwietniu

Udostępnij nas na:
W dniach 09-10 kwietnia 2019 r. w Expo Mazury w Ostródzie odbędą Targi Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem. Każda zgromadziła ponad 100 wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Z czasem zakres wydarzenia został rozszerzony dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zaciekawienie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór tej inicjatywy skłonił organizatorów wydarzenia do jej kontynuacji również podczas Mazury HoReCa 2019.

Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2018 blisko stu profesjonalnych kupujących spotkało się z wystawcami. W trakcie edycji 2019 idea spotkań będzie kontynuowana, a organizatorzy spodziewają się w trakcie dwóch dni kilku tysięcy spotkań na linii wystawca – kontrahent.

Mazury HoReCa to nie tylko targi, ale też konkursy, prezentacje i szkolenia. Jak co roku istotny elementem będzie promocja polskiej sztuki kulinarnej oraz dyskusje nad nowymi trendami w branży HoReCa. Zważywszy na sukces debiutu formatu w trakcie poprzedniej edycji – po raz kolejny można spodziewać się szkoleń dla branży HoReCa.

Więcej o wydarzeniu:
www.mazuryhoreca.pl

 

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.