McDonald’s z kolejnym lokalem

Udostępnij artykuł
1 czerwca ruszyła nowa restauracja. Znajduje się przy Trasie Północnej, obok Centrum Rekreacyjno-Sportowego w Zielonej Górze i będzie czynna codziennie od 6.00 do 00:00.

Nowo powstała restauracja McDonald’s w Zielonej Górze to trzeci lokal sieci w mieście. Dla gości przygotowano 248 miejsc siedzących, w tym 172 na sali jadalnej, 64 na ogródku oraz 12 w McCafé.

Obiekt jest w pełni przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych. Oferuje też darmowy dostęp do Internetu, a o sprawną obsługę gości zadba w nim 70 pracowników, w tym 10 menadżerów. Oprócz przestronnego ogródka, na zewnątrz restauracji znajduje się duży parking z 38 stanowiskami przeznaczonymi dla samochodów osobowych i autokarów oraz miejsce na rowery.  Zmotoryzowani goście będą mogli również skorzystać z linii McDrive.

Na terenie restauracji zadbano również o specjalną przestrzeń dla dzieci. W ogrodzie na najmłodszych czeka plac zabaw ze zjeżdżalnią, a w środku strefa interaktywnych zabaw Gym&Fun. Restauracja jest czynna codziennie od 6:00 do 00:00. W godzinach porannych obowiązuje oferta śniadaniowa, a w pozostałej części dnia dostępne są wszystkie produkty ze standardowego menu McDonald’s. W dniu otwarcia restauracji na gości czekają atrakcje dla dzieci oraz promocja w postaci darmowego napoju Coca-Cola dołączonego do wybranego zestawu.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 03.06.2019
Aktualizacja: 04.06.2019