Najnowsze wydanie Nowości Gastronomicznych już dostępne!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.

Na naszej okładce Daniel Pawełek – właściciel Ferment Group, która skupia kilka konceptów restauracyjnych. Wszystkie zostały docenione przez Przewodnik Michelin. Restauracje Krawczyk w tym roku świętują 25 lat działalności i planują otwarcie nowych lokalizacji, o czym opowiedział nam Filip Lesiak, Józef Krawczyk i Kuba Wojewódzki.

Kontynuując tematykę jubileuszową – już od 5 lat na rynku funkcjonuje Gringo Bar, pod wodzą Macieja Bilki, który w rozmowie z nami podsumowuje, ale i zapowiada nowe otwarcia. Syreni Śpiew wraca na mapę Warszawy, o czym rozmawiamy z Hubertem Karszem. Dodatkowo Marta Panfil radzi, jak zadbać o spójny wizerunek lokalu online, Anita Jarosz z ORZO opowie o szkoleniu teamu, a Katarzyna Westrych-Pavy o tym, jak wykorzystać lokalizację z historią w tle.

Szefowie kuchni zaproponują dania na lato, Krystian Sakas ze Stowarzyszenia Sommelierów Polskich opowie o winie i kwaśnym smaku, a Łukasz Zarzecki z Ogólnopolskiej Szkoły Barmanów przedstawi kolejny alkohol. Tym razem w roli głównej tequila.

Mamy nadzieję, że treści, które publikujemy w numerze zaciekawią Państwa i pomogą w codziennym zarządzaniu. Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym szczególnie zależy na precyzyjnym dotarciu z ofertą produktów lub usług do szerokiego grona właścicieli restauracji.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 12.06.2019
Aktualizacja: 20.02.2022