Najnowszy numer naszego czasopisma Sweets & Coffee już dostępny!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży docierające do właścicieli lokali niezależnych typu kawiarnie, cukiernie, lodziarnie i piekarnie, prezesów, zarządów i „kupców” z sieci, ekspertów, analityków, architektów oraz biur projektowych. Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.

Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się czy otwarcie kawiarni w małym mieście ma sens – bohater najnowszego wydania rozwieje wszystkie wątpliwości. Kawa była elementem wspólnym wszystkich jego podróży służbowych i prywatnych, a wielką pasją fotografia. Tak powstała Migawka Cafe – jedno z najlepszych i najbardziej tytułowanych miejsc w Polsce. Wojciech Kamiński jest przykładem na to, że gdy tylko czegoś bardzo chcemy to trzeba uważać, bo nasze marzenie może się spełnić! J Zachęcam Państwa do przeczytania wywiadu okładkowego, który mam nadzieję będzie ogromną inspiracją do podjęcia działania lub dalszego rozwoju. W kawie można przepaść – powie to każdy, kto zaczął swoją przygodę z tym produktem.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

Poza Wojtkiem, który jest obecnie sędzią w zawodach sensorycznych, rozmawiałam też z jedną z osób zaangażowanych w sektor piekarski, która właśnie ukończyła kurs baristyczny i otwiera kawiarnię. Ją również pochłonęła kawa. Inwestowanie w samorozwój to jedna strona medalu, a działanie na rzecz edukacji w tej dziedzinie – kolejna. Dlatego zapraszam też Państwa do lektury materiału w dziale Dobre rozwiązania, gdzie podejmujemy temat przechodzenia w kawiarni na eko. Niektórym trudno wyobrazić sobie kawę bez słodkiego dodatku, więc absolutnie nie można wchodzić w nowy rok bez znajomości trendów cukierniczych na 2020.

Egzemplarze czasopisma trafiają bezpośrednio do:
•  niezależnych właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni;
•  zarządów spółek będących właścicielami sieci gastronomicznych;
• „kupców” z największych sieci bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp.;
• architektów, doradców inwestycyjnych i ekspertów.

Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować!

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
664 463 096
k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 18.03.2020
Aktualizacja: 18.03.2020