Najnowszy numer Nowości Gastronomicznych dostępny!

Udostępnij artykuł
[NOWOŚĆ – WYDANIE INTERAKTYWNE] Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży. Dociera do właścicieli i osób podejmujących decyzje w zakresie inwestycji, zarządzania, zaopatrzenia i wyposażania restauracji niezależnych, sieciowych oraz lokali gastronomicznych. Zawsze i dla wszystkich BEZPŁATNY DOSTĘP do pełnego wydania.

Niestety, podczas każdej zaciętej walki, istnieje grupa tych, którzy odczuwają jej skutki najbardziej. W tym przypadku – był to wyjątkowo nierówny pojedynek i czy chcieliśmy czy nie – musieliśmy do niego stanąć. Mimo że powoli wszystko wraca do normalności, nie da się przejść do niej na porządku dziennym, szczególnie, gdy na mapie gastronomicznej zaszły znaczące roszady. Z wielkim smutkiem, nie wszystkim udało się powrócić i mimo że się z tym liczyłam, to trudno pogodzić się z kolejnymi pożegnaniami i wpisami, które zawierają zdanie: Dziękujemy, że byliście z nami.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE kwiecień-maj 2020
>> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <<

W tym numerze staramy się wnieść nieco optymizmu, promować podejście, że jeszcze będzie dobrze, jeszcze będzie pięknie. Restauratorzy podzielili się swoimi przemyśleniami związanymi z czasem, gdy lokale musiały zostać zamknięte, ale również i odczuciami, które towarzyszyły im przed wielkimi powrotami. Droga branżo, pamiętajcie, że nasze łamy są do Waszej dyspozycji i możecie na nas liczyć! Mam nadzieję, że do zobaczenia podczas XVII Food Business Forum 2020 i VI Sweets & Coffee Forum 2020, które zaplanowaliśmy na 7 i 8 września w Sheraton Grand Warsaw.

Wydawcą jest BROG B2B – platforma mediów efektywnej komunikacji B2B – wydawca czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.06.2020
Aktualizacja: 15.06.2020