Najnowszy numer Sweets & Coffee już dostępny!

Udostępnij artykuł
Najbardziej praktyczne i nowoczesne czasopismo dla profesjonalistów branży docierające do właścicieli lokali niezależnych typu kawiarnie, cukiernie, lodziarnie i piekarnie, prezesów, zarządów i „kupców” z sieci, ekspertów, analityków, architektów oraz biur projektowych. Ponadto czasopismo jest dodatkowo dystrybuowane i promowane na wszystkich najważniejszych wydarzeniach branży HoReCa w Polsce.

Bohaterkami najnowszego wydania są siostry Dorota Szczypa-Ludwikowska i Jolanta Szczypa. Panie w rozmowie z nami opowiedziały o tym, jak pasja do pieczenia stała się sposobem na życie, co zaważyło na sukcesie lokalu oraz jaki wpływ na ich biznes miało zwycięstwo w Sweets & Coffee Awards 2018.

Trudno wyobrazić sobie jesień bez kawy, dlatego w dziale barista poświęcamy jej dużo miejsca. Swoje propozycje na chłodne dni i wieczory przygotowali przedstawiciele Daft Cafe, Cafe Vergnano Polska, Costa Coffee oraz Monin. Poruszamy także temat mieszanek kawowych.

Cukiernicy to prawdziwi mistrzowie kreatywności. W tym numerze poruszamy temat związany ze zdobieniem wypieków, a dla bardziej dociekliwych i chcących zgłębiać te trudną sztukę przedstawimy też obowiązkowe lektury.

Jedni zdecydowane wybierają tradycyjną kanapkę, inni decydują się na jajecznicę, a kolejni nie wyobrażają sobie z samego rana innego towarzystwa niż kawa i croissant. Nasz temat główny – śniadania. Przedstawiciele marek MJM, Piwoński i Lagardere przybliżą nam gusta Polaków, jeśli chodzi o najważniejszy posiłek dnia. Podsumujemy też sezon lodowy, który w tym roku był wyjątkowo owocny.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

Egzemplarze czasopisma trafiają bezpośrednio do:
•  niezależnych właścicieli kawiarni, cukierni, lodziarni, piekarni;
•  zarządów spółek będących właścicielami sieci gastronomicznych;
• „kupców” z największych sieci bezpośrednio odpowiedzialnych za zakupy, zaopatrzenie, wyposażenie, inwestycje itp.;
• architektów, doradców inwestycyjnych i ekspertów.

Serdecznie zapraszamy do współpracy!
Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować!

Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat HoteliNowości Gastronomiczne, Sweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt
BROG B2B
Biuro Reklamy
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
tel.: 664 463 083, 22 290 66 11, z.pak@brogb2b.pl

Redakcja
Milena Kaszuba- Janus, redaktor rynku gastronomicznego
tel. 664 463 066, m.kaszuba@brogb2b.pl

Karolina Stępniak, dyrektor wydawnicza
tel.: 664 463 096, k.stepniak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 25.10.2018
Aktualizacja: 25.10.2018