Norbert Redkie panelistą XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij artykuł
Współwłaściciel Grupy Warszawa weźmie udział w dyskusji pt.: „Cyfrowo czy analogowo – efektywny marketing” podczas XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019. Wydarzenie odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel. Organizator: czasopismo Nowości Gastronomiczne i portal Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie!

Norbert Redkie to jeden z najczęściej nagradzanych polskich przedsiębiorców, pasjonat innowacyjnych technologii, znany warszawski restaurator i uczestnik biznesowo–naukowych konferencji na całym świecie. Norbert to nietuzinkowy biznesmen, który w codziennej pracy konsekwentnie łączy pasję, wiedzę i doświadczenie zdobyte na całym świecie z biznesową intuicją. Założył Grupę Warszawa – firmę efektywnie zarządzającą najbardziej pożądanymi na mapie stolicy obiektami gastronomicznymi, takimi jak: Warszawa Powiśle. Gościł światowe gwiazdy i organizował eventy, o których Warszawa mówi do dzisiaj. Zdobywał branżowe nagrody i inspirował młode pokolenie do zmiany zastanej rzeczywistości. Od lat fascynuje się innowacyjnymi technologiami, umiejętnie wdrażając je w zarządzane biznesy. Jest absolwentem prestiżowego Blockchain Strategy Programme na uniwersytecie Oxford. Był wielokrotnie zapraszany do udziału w panelach dyskusyjnych i konferencjach na temat przyszłości technologii blockchain organizowanych przez takie instytucje jak Stanford University w USA. Norbert aktualnie koncentruje się na firmie TRUST, w której wykorzystuje swoją pasję dla technologii blockchain z rzetelną, popartą wieloletnim doświadczeniem wiedzą dotyczącą branży restauracyjnej.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.

REGULAMIN, FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
FOOD BUSINESS AWARDS 2019
– kliknij po szczegóły

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 29.07.2019
Aktualizacja: 30.07.2019