Nowe propozycje w menu North Fish

Udostępnij nas na:
Obecne menu zostało wzbogacone aż o siedem pozycji smakowych. Pierwszą z nich jest panierowany Mintaj z sosem tzatziki. Specjalnie dla miłośników grzybobrania została przygotowana zupa grzybowa z chrupiącymi grzankami. Do restauracji powraca zeszłoroczny jesienny hit, czyli łosoś norweski z kurkami zapieczony w sosie kurkowym z mozzarellą.

W ofercie znajdują się również dania z kuchni wegetariańskiej, w postaci placka warzywnego Veger tzatziki, zawierającego jedyną w swoim rodzaju kompozycję zdrowych składników tj. marchewkę, zielony groszek, kukurydzę, ziemniaki. Smak tego dania dopełnia sos tzatziki. Kolejną pozycję w kuchni wegetariańskiej zajmuje Tortilla vege czyli burger burczany z sosem ziołowo-czosnkowym, z serem sałatkowym, rukolą i mozarellą zapieczony w buraczanym placku tortilla.

Pierwszy raz w restauracjach serwowane są Fish & Nachos czyli panierowane kawałki dorsza czarnego albo paluszki z mintaja, podawane z buraczano-kukurydzianymi nachosami i sosem guacamole. Na koniec dla mniej głodnych, jako szybka przekąska polecane są Nachosy buraczane z sosem guacamole.

Oferta „Jesień” dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish do 01 grudnia 2019 r.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – SIERPIEŃ-WRZESIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione