North Fish wystartował z kampanią „Wesołych Świąt – God Jul”

Udostępnij nas na:
Obecne menu zostało wzbogacone o sześć kompozycji smakowych. Pierwszą potrawą, która oddaje charakter zimowego tonu jest Łosoś po góralsku z serem wędzonym i żurawiną. Kolejne miejsce w menu obiadowym zajmuje Sandacz w delikatnej panierce z cytrynową nutą.

Do restauracji powraca rozgrzewający zimowy napój korzenny – TeGløgg, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg. W ubiegłym roku zyskał on ogromne uznanie wśród gości. Dla zwolenników zimnych, ale jednocześnie rozgrzewających napojów czeka inspirująca nowość Lemoniada pomarańczowo – imbirowa.

Na koniec dla wszystkich fanów słodkości North Fish przygotował Kanelbolle – ciastko cynamonowe inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem oraz Panna Cotta w zimowej scenerii, z dodatkiem konfitury z żurawiny.

Oferta „Wesołych Świąt – God Jul” dostępna jest we wszystkich restauracjach North Fish do 8.01.2020 r.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.