North Fish z wiosennym menu

Udostępnij nas na:
W ofercie dostępnych jest sześć propozycji smakowych. Na gości czeka nowa wersja panierowanego mintaja – kawałek ryby otulony autorskim sosem chrzanowym, rzodkiewką i oprószony świeżym szczypiorkiem. Restauracje oferują także grillowanego morszczuka z sosem oliwkowym, płatkami suszonych pomidorów i szczypiorkiem. Wraz z wiosną powraca także łosoś norweski z plastrami grillowanej cukinii, delikatnym sosem pomidorowym oraz serem mozzarella.

Dla wielbicieli Floty Kanapek i smakoszy wegeteriańskich smaków wprowadzono nowego Halloumiburgera. To chrupiąca bułka wypiekana na miejscu z kawałkiem smażonego sera halloumi, soczystym pomidorem, rukolą, czerwoną cebulą i sosem oliwkowym. W kategorii napoi i deserów także pojawiły się nowości: robiona na miejscu, orzeźwiająca lemoniada zielona z ogórkiem, cytryną, limonką i miętą oraz panna cotta z musem malinowym.

Na gości czekają także wyjątkowe oferty promocyjne, dostępne w oficjalnej aplikacji mobilnej North Fish oraz na stronie internetowej www.northfish.pl.

Oferta Wiosna ważna jest do 9 czerwca 2019 we wszystkich restauracjach North Fish.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – LUTY – MARZEC 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.