Hubert Chołociński, specjalista z 10-letnim stażem w hotelarstwie i gastronomii, dołącza do Vienna House Andel’s Cracow. Odpowiada za działania operacyjne hotelu.
Hubert Chołociński koordynuje pracę recepcji, housekeepingu i działu gastronomii. Jednym z jego głównych wyzwań jest wzmocnienie rozpoznawalności marki restauracji Mavericks na lokalnym rynku.
– Widzę bardzo duży potencjał na krakowskim rynku dla restauracji takich jak Mavericks. Myślę, że Polacy otworzą się na lokale gastronomiczne zlokalizowane w hotelach – to trend, który niebawem dojdzie i do Polski, a który obserwowałem w Wielkiej Brytanii – mówi Hubert Chołociński. – Dla mnie restauracja i hotel to żywy organizm, o który trzeba nieustannie dbać. Jego atmosferę i jakość budują ludzie, dlatego w swojej pracy mocno stawiam na relacje w zespole, a drzwi mojego biura są nieustannie otwarte – podkreśla.
Hubert Chołociński ukończył studia na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie na kierunku turystyka i geografia. Doświadczenie zdobywał głównie w gastronomii w Wielkiej Brytanii oraz Polsce. Pierwsze kroki stawiał w restauracji Nobu Berkeley. Następnie zdobywał szlify barmańskie w Mortons Members Club Mayfair w Londynie, gdzie awansował na Bar Managera. Jego ambicja szybko przeniosła go do Irlandii do sieci hoteli Choice Group, gdzie został asystentem Food&Beverage Managera. W 2014 r. powrócił do Polski i rozpoczął pracę w hotelu Czarny Potok Resort Spa & Conference jako Food&Beverage Manager, wspomagając również inne działy operacyjne.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.