Nowa restauracja w Primavera Jastrzębia Góra

Udostępnij artykuł
Zlokalizowany nad samym morzem obiekt, właśnie oddał do dyspozycji gości nową restaurację. Winestory  pomieści ok. 50 osób.

W menu restauracji znalazły się zarówno klasyczne potrawy, sałatki jak i unikalne kompozycje Desek Przekąsek z różnych stron świata – Deska Amerykańska, Włoska, Hiszpańska czy Francuska – to nowość w ofercie gastronomicznej Primavera Jastrzębia Góra. Dodatkowo w Winestory czeka nie lada gratka dla miłośników whisky i rumu – serwowanych jest wiele rodzajów tych szlachetnych trunków.

Winestory to idealne miejsce, aby zorganizować kameralne spotkanie przy wybornym winie czy klasycznej whisky czy degustację przeprowadzoną przez specjalistów. Restauracja pomieści ok. 50 osób.

Nie tylko nowa restauracja

Sand Spa Health and Beauty Institute to kolejny ogromy projekt, który jest właśnie realizowany. Dziś w Primavera jest 16 gabinetów, a po rozbudowie ma ich być prawie dwa razy tyle. W ofercie Sand Spa nie zabraknie klasycznych zabiegów na twarz i ciało, które pomogą zachować młodość i urodę, ale oferta będzie bardziej rozbudowana – zależnie od potrzeb, każdy znajdzie coś wyjątkowego dla siebie. Oferta będzie zawierać zabiegi na kręgosłup i stawy, wzmacnianie odporności, antystress i relaks czy celowe oczyszczanie i detox ciała.

Sand Spa Health and Beauty Institute to połączenie nowoczesnej technologii w służbie piękna z klasycznymi , manualnymi terapiami, które dają niesamowite efekty.

Primavera Jastrzebia Góra to prężnie działający obiekt wypoczynkowo- konferencyjny, zlokalizowany zaledwie 100 m od morza, który pod swoją nazwą działa od 2008 roku. W chwili obecnej dysponuje już 216 pokojami, 15 salami konferencyjnymi o łącznej powierzchni ponad 1,2 tys. mkw., Parkiem Wodnym o powierzchni 1 tys. mkw. oraz właśnie Sand Spa, które przechodzi transformację.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – GRUDZIEŃ 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 04.01.2019
Aktualizacja: 04.01.2019