Nowe desery u Grycana

Udostępnij artykuł
Już od 18 maja na wszystkich wielbicieli nietuzinkowych kompozycji będzie czekała nowa odsłona oferty, a w niej nowe propozycje lodowe: Beza Pavlova, Krówkowy, Truskawkowa Milka oraz Malinowe Brownie.

Najnowsza odsłona oferty Kochamy Desery to połączenie znanych i lubianych kompozycji z zupełnie nowymi propozycjami. Jestem przekonana, że w naszych deserach lodowych każdy odnajdzie swoje ulubione smaki. W końcu połączenie lodów i sorbetów z bitą śmietaną, owocami oraz wypiekami z naszej pracowni cukierniczej to gotowy przepis na wyjątkową chwilę relaksu! –mówi Małgorzata Grycan, współwłaścicielka sieci Grycan – Lody od pokoleń.

Na fanów deserów czekają:

  • Deser Krówkowy – połączenie dwóch porcji lodów Krówkowych z porcją lodów Waniliowych, polewą karmelową, bitą śmietaną, migdałami oraz kawałkami oryginalnych Krówek Milanowskich i chrupiącą waflową rurką ręcznie zwijaną i wypiekaną
    we własnej pracowni cukierniczej. Cena: 19,90 zł.
  • Deser Truskawkowa Milka – lody Truskawkowe, Waniliowe i Mleczna Czekolada
    w połączeniu z rozpływającą się w ustach czekoladą Milka, bitą śmietaną, polewą czekoladową oraz świeżymi truskawkami i waflową rurką. Cena 19,90 zł.
  • Deser Beza Pavlova – to kompozycja Sorbetu z Truskawek i lodów Waniliowych, udekorowanych bitą śmietaną i polewą truskawkową. Smak deseru dopełniają świeże, soczyste truskawki i słodkie, chrupiące beziki własnej produkcji. Cena: 19,90 zł.
  • Deser Malinowe Brownie – bestseller w lodziarnio-kawiarniach! Jest to połączenie lodów Czekoladowych, Stracciatella i Sorbetu z Malin z gorącym, czekoladowym ciastkiem brownie własnej produkcji. Deser udekorowany jest bitą śmietaną,
  • przygotowywanym na miejscu w lodziarnio-kawiarni sosem z malin oraz chrupiącą waflową rurką. Cena 20,90 zł.

Oferta Kochamy Desery dostępna jest od 18 maja w lodziarnio-kawiarniach sieci Grycan – Lody od pokoleń z pełną kartą menu.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 15.05.2019
Aktualizacja: 15.05.2019