Nowe wydanie Nowości Gastronomicznych na XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij nas na:
Ciągi wydawcze, piece do pizzy, projekt lokalu street foodowego, owoce i warzywa najczęściej pojawiające się na talerzach – to tylko niektóre tematy poruszane w kolejnym wydaniu Nowości Gastronomicznych. Numer będzie dodatkowo dystrybuowany podczas XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019.

Na okładce najnowsze wydania pojawi się prezes Grupy Gastromall – Piotr Niemiec. Najbliższy numer będzie szeroko promowany na XVII Food Business Forum 2019, które odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel.

!!! UWAGA DOSTAWCY !!! Zachęcamy do reklamy kontekstowej w ramach powyższych tematów, a tym samym efektywnej inwestycji przekładającej się na wymierne korzyści marketingowe.

Zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.

Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy do 26 sierpnia 2019.

Zachęcamy również do kontaktu z redakcją. Jeśli otwierają Państwo nowy lub kolejny lokal, wprowadzają nowości do oferty warto nas o tym poinformować pisząc na adres: biuro@brogb2b.pl

Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawcę magazynów: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.

Kontakt
BROG B2B
Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
tel.: 664 463 083, 22 290 66 11, z.pak@brogb2b.pl

Redakcja
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
tel.: 664 463 066, m.kaszuba@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.