Nowoczesna restauracja w historycznym miejscu zaprasza

Udostępnij artykuł
Wyjątkowa Restauracja Borodino w Nowym Dworze Mazowieckim, z wyśmienitą kuchnią, zaspokoi każde, nawet najbardziej wyrafinowane kulinarne oczekiwania. Idealne miejsce zarówno na szybki lunch, uroczystą kolację, spotkanie biznesowe, jak również uroczystości rodzinne.

Wszystkie te elementy wraz z dogodnym dojazdem, idealną lokalizacją niedaleko Lotniska Modlin, obszernymi parkingami dla gości, oraz profesjonalną obsługą zadowolą Państwa i dostarczą wiele nie tylko kulinarnych doznań.

Sąsiedztwo Restauracji Borodino to teren pełen zieleni i drzew. Ze szczytu kopca, usypanego w pobliżu, rozciąga się malownicza panorama okolicy oraz Warszawy.

Obiekt zaprojektowano na tzw. Esplanadzie Twierdzy Modlin – terenie dago stoku bojowego, w bezpośrednim sąsiedztwie muru Carnota. Wyjątkowość obiektu polega na powiązaniu systemu podziemnych korytarzy fortyfikacyjnych, kazamat, kominów minerskich oraz elementów działobitni, położonej przed środkowym bastionem Korony Modlińskiej, z nowo zaprojektowaną bryłą budynku przystosowaną do współczesnej funkcji.

Materiał powstał we współpracy z Restauracją Borodino

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.


Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 26.08.2019
Aktualizacja: 30.08.2019