Nowości od Hochland dla HoReCa

Udostępnij nas na:
Firma wprowadziła do oferty dwa, nowe produkty – ser Cremette idealny do sushi i sernika oraz puszysty serek twarogowy w wersji mini, idealny dla sektora HoReCa.

Kremowy ser twarogowy Cremette to dedykowana dla rynku gastronomicznego nowość w portfelu produktów firmy Hochland. Powstał w odpowiedzi na oczekiwania restauracji, sushi masterów, firm cateringowych serwujących kanapki, a także cukierni i kawiarni. Produkowany z najwyższej jakości, naturalnego krowiego mleka. Aromatyczny i pełny smaku. Idealnie nadaje się do sushi, kanapek oraz jako składnik do serników. Jest świetną bazą do twarożków smakowych. Doskonale gładki, łatwo się rozsmarowuje. Homogenna, zwarta i kremowa konsystencja powoduje, że jest dobrym spoiwem składników w rolkach sushi. Dobrze przylega i świetnie łączy pozostałe elementy potrawy. Zawiera 30 proc. tłuszczu. Sucha masa: 38,5-40 proc. Ser dostępny w wiaderkach o masie 2 kg i 10 kg.

Almette – marka numer jeden w Polsce w nowej odsłonie dedykowanej dla HoReCa: restauracji, hoteli i pensjonatów. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom gastronomów i wpisując się w potrzebę rynku wprowadzamy na rynek pojedyncze porcje jako doskonały element oferty śniadaniowej. Gwarantujemy 100 proc. naturalnych składników, niepowtarzalny smak i wygodę.

Mini Almette to puszysty serek twarogowy, idealny do kanapek i przekąsek. Dostępny w dwóch smakach: śmietankowym i z ziołami. Jednostka sprzedażowa – karton 30x30g.

Zapraszamy do kontaktu i współpracy
www.hochlandprofessional.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.