Nowy kierownik gastronomii w łódzkim Tobaco Hotel

Udostępnij artykuł
Butikowy obiekt znajduje się w centrum miasta i powstał w dawnej fabryce wełny, która po wojnie stała się siedzibą Wytwórni Papierosów. W hotelu znajduje się również Restauracja u Kretschmera, o gości której zadba nowy kierownik gastronomii – Dariusz Piszczyński.

fot. Studio_Camera

Restauracja składa się z sali głównej oraz trzech salek VIP przeznaczonych na mniejsze spotkania, o łącznej powierzchni 127 mkw.

Hotel Tobaco to połączenie surowości industrialnej architektury z energetyzującymi, designerskimi wnętrzami oraz nowoczesnymi rozwiązania architektonicznymi. Obiekt znajduje się przy ul. Kopernika 64.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.


Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 20.11.2019
Aktualizacja: 20.11.2019