Nowy kierownik gastronomii w łódzkim Tobaco Hotel

Udostępnij nas na:
Butikowy obiekt znajduje się w centrum miasta i powstał w dawnej fabryce wełny, która po wojnie stała się siedzibą Wytwórni Papierosów. W hotelu znajduje się również Restauracja u Kretschmera, o gości której zadba nowy kierownik gastronomii – Dariusz Piszczyński.

fot. Studio_Camera

Restauracja składa się z sali głównej oraz trzech salek VIP przeznaczonych na mniejsze spotkania, o łącznej powierzchni 127 mkw.

Hotel Tobaco to połączenie surowości industrialnej architektury z energetyzującymi, designerskimi wnętrzami oraz nowoczesnymi rozwiązania architektonicznymi. Obiekt znajduje się przy ul. Kopernika 64.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.