Olimp umacnia swoją pozycję w stolicy

Udostępnij artykuł
Kolejny lokal sieci rozpoczął swoją działalność 7 lutego. To już 13 punkt uruchomiony pod szyldem tej marki w Warszawie. Restauracja działa w nowym koncepcie wizualnym; świeżym, nowoczesnym, komfortowym dla gości. W najbliższych tygodniach planowane są kolejne otwarcia. Najnowszy lokal znajduje się w Graffit Office przy ul. Domaniewskiej 28.

Restauracje Olimp. Przykładamy wagę do smaku to najpopularniejsza marka w portfolio Gastromall Group. To dojrzały, rozbudowany koncept u którego podstaw leżą 3 filary: świeże jedzenie przygotowane od podstaw na miejscu przez doświadczonych kucharzy, prosty system sprzedaży – samoobsługa pozwalająca Gościom na komponowanie posiłku, oraz cena – ujednolicona za 100 gramów jedzenia. Sieć liczy obecnie 85 restauracji, dynamika otwarć utrzymuje się na poziomie kilkunastu rocznie.  

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 11.02.2019
Aktualizacja: 12.02.2019