Niezbędnik baristy, ogródki kawiarniane, freezery do lodów – to tylko niektóre tematy najnowszego wydania Sweets & Coffee, które będzie dodatkowo dystrybuowane na Expo Sweet 2019 w Warszawie.
W najnowszym wydaniu także:
METODY PARZENIA KAWY – barista
WYPIEKI WIELKANOCNE – cukiernik
TRENDY 2019 – lodziarnia
Oprócz tego, jak w każdym numerze, praktyczne wskazówki i porady dotyczące zaopatrzenia, wyposażenia i zarządzania biznesem.
W najnowszym wydaniu także rozmowa z właścicielami piekarni Piwoński.
!!! UWAGA DOSTAWCY !!! Zachęcamy do reklamy kontekstowej w ramach powyższych działów, a tym samym efektywnej inwestycji przekładającej się na wymierne korzyści marketingowe.
Serdecznie zapraszamy do współpracy firmy, którym zależy na dotarciu ze swoją ofertą produktów lub usług do decyzyjnych profesjonalistów sektora HoReCa.
Ostatnie zlecenia na reklamę przyjmujemy do 5 lutego 2018.
Czasopismo wydawane jest przez BROG B2B – media efektywnej komunikacji – właściciela magazynów: Świat Hoteli, Nowości Gastronomiczne, Sweets & Coffee, Stacja Benzynowa & Convenience Store, portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Paliwowego PetroTrend.
Kontakt – BROG B2B
Biuro Reklamy:
Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl
Redakcja:
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne
664 463 066, 22 290 66 11
m.kaszuba@brogb2b.pl
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.