Otwarcie restauracji 7 Street na Pomorzu

Udostępnij artykuł
Zgodnie z zeszłorocznymi planami, w miniony weekend marka zaprosiła pierwszych gości do nowego lokalu. Wprowadzony stan pandemii pokrzyżował plany, gdyż pierwotnie punkt miał rozpocząć działalność w połowie marca.

Lokal znajduje się przy ul. Pańskiej 7/8 w Gdańsku. Zajmuje łącznie powierzchnię 180 mkw. i jest podzielona na dwa poziomy. Do restauracji przydzielony jest jeden z większych ogródków letnich w tej okolicy.

Jest to okolica, którą poza Polakami, odwiedza mnóstwo turystów m.in z Norwegii, Szwecji, Niemiec czy Wielkiej Brytanii, co pozwala nam oferować zarówno ofertę śniadaniową jak i nastawiać się na pracę do późnych godzin – mówi Łukasz Błażejewski, dyrektor generalny 7 Street.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.07.2020
Aktualizacja: 01.07.2020