Otwarcie restauracji Krowarzywa w Szczecinie

Udostępnij artykuł
Już 4 lipca, czyli w najbliższą sobotę, o godzinie 14:00 kolejny punkt znanej marki zaprosi gości do nowej restauracji. Tym razem do Szczecina na ul. Monte Cassino 3. Będzie to już 15. lokal sieci.

W ofercie Krowarzywa można znaleźć flagowe wegańskie Burgery, w tym osławiony Beyond Burger, Wrapy, sałatki, a także kebab. Spragnionym marka poleca autorskie smufi, soki wyciskane oraz firmowe napoje butelkowe.

Zapraszamy nie tylko wegan i wegetarian, ale wszystkich, którzy chcą po prostu zjeść smacznie, szybko i zdrowo! Wszystko przygotowujemy z pasją, w oparciu o świeże i sezonowe składniki – mówi Marcin Suski, manager ds. sieci.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE
kwiecień-maj 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.07.2020
Aktualizacja: 01.07.2020