Pałacowy bordowy od LUVA.menu

Udostępnij artykuł
Bordowy, rubinowy, purpurowy… szlachetne kolory królujące w eleganckich wnętrzach. Podkreślą romantyczny styl restauracji w dawnych pałacach i zamkach. W połączeniu ze złotymi sztućcami, aksamitnymi materiałami, kwiatami róż i świecami, nadadzą atmosferze mocnego, ale wysmakowanego akcentu.

Perliczka po królewsku, kawior i czerwone wino uświetnią każdą randkę. Jednak kiedy klasyka nie jest tym czego szukasz, może postawisz na styl nordic dark? Nurt scandi w wersji glamour, coraz częściej pojawia się nie tylko w lokalach tematycznych, ale także w tych, które zdecydowały się na zmianę koncepcji. Czy piwo kraftowe nie będzie smakowało lepiej we wnętrzu kojarzącym się z nordyckimi wojownikami? Pióra, zwiewne zasłony, surowe drewno, ciężkie, ale miękkie fotele, kolory szarości, antracytu oraz granatu. Mroczna i jednocześnie dostojna aura, która porwie każdego.

Kontakt:
LUVA Handmade Menu
Jaguar Tomasz Chwiłowicz
ul. Dworcowa 62
62-400 Słupca
www.luva.menu
+48 63 274 61 86, +48 502 836 745
luva@luva.menu


© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 03.01.2019
Aktualizacja: 03.01.2019