Od 12 czerwca br. w strefie restauracyjnej warszawskiego centrum handlowego działa nowy lokal marki należącej do Foodio Concepts. To czwarta restauracja Papa Diego w stolicy i 13. w Polsce. Goście Sadyba Best Mall spróbują świeżej meksykańskiej kuchni pełnej aromatycznych ziół i naturalnych przypraw.
Goście odwiedzający Papa Diego w Sadyba Best Mall mogą skosztować m.in. quesadilli z ciągnącym się serem i grillowanym kurczakiem w paście achiote, chrupiących nachosów z sosem serowym i dodatkiem kiełbasy chorizo, burrito w sześciu różnych wariantach smakowych oraz dań w wersjach wegetariańskich: chili sin carne na bazie ciecierzycy i kaktus nopales z batatami. Na deser Papa Diego zaprasza na churros z sosem czekoladowym.
NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
Papa Diego w centrum handlowym Sadyba Best Mall znajduje się w strefie restauracyjnej na poziomie +1.
To czwarta restauracja Papa Diego w Warszawie (pozostałe znajdują się w Centrum Praskim Koneser, w Blue City i w Galerii Młociny) i 13. w Polsce – dotychczas lokale sieci zostały otwarte w Katowicach (dwa lokale), Gdańsku (dwa lokale), Poznaniu, Wołominie, Pruszkowie, Opolu (dwa lokale) i Warszawie (trzy lokale).
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.