Papa Diego z kolejnymi punktami w stolicy

Udostępnij artykuł
Od 12 czerwca br. w strefie restauracyjnej warszawskiego centrum handlowego działa nowy lokal marki należącej do Foodio Concepts. To czwarta restauracja Papa Diego w stolicy i 13. w Polsce. Goście Sadyba Best Mall spróbują świeżej meksykańskiej kuchni pełnej aromatycznych ziół i naturalnych przypraw.

Goście odwiedzający Papa Diego w Sadyba Best Mall mogą skosztować m.in. quesadilli z ciągnącym się serem i grillowanym kurczakiem w paście achiote, chrupiących nachosów z sosem serowym i dodatkiem kiełbasy chorizo, burrito w sześciu różnych wariantach smakowych oraz dań w wersjach wegetariańskich: chili sin carne na bazie ciecierzycy i kaktus nopales z batatami. Na deser Papa Diego zaprasza na churros z sosem czekoladowym.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Papa Diego w centrum handlowym Sadyba Best Mall znajduje się w strefie restauracyjnej na poziomie +1.

To czwarta restauracja Papa Diego w Warszawie (pozostałe znajdują się w Centrum Praskim Koneser, w Blue City i w Galerii Młociny) i 13. w Polsce – dotychczas lokale sieci zostały otwarte w Katowicach (dwa lokale), Gdańsku (dwa lokale), Poznaniu, Wołominie, Pruszkowie, Opolu (dwa lokale) i Warszawie (trzy lokale).

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 13.06.2019
Aktualizacja: 13.06.2019