Piekarnia Cukiernia Grzybki rozwija portfolio

Udostępnij nas na:
Marka zwiększa swoją obecność w Warszawie. 5 lutego pierwszych klientów zaprosi nowy punkt zlokalizowany w okolicach stacji metra Służew, znajdujący się przy ul. Batuty 5a. Punkt będzie czynny od poniedziałku do piątku od 6:00 do 20:00, a w soboty od 7:00 do 15:00.

Początki istnienia i tradycja piekarni Grzybki sięgają 1927 roku. 70 lat temu Henryk Cichowski otrzymał dyplom czeladnika w zawodzie piekarza.

Obecnie piekarnia Grzybki oferuje ponad 30 naturalnych rodzajów chleba. Te o niezwykle bogatym wnętrzu zawierają najwyższej jakości ziarna zbóż, pestki dyni, słonecznika, czarny sezam, nasiona Chia, jagody Goji czy śliwki kalifornijskie, a wszystko to w trosce o jak największe zadowolenie wymagających klientów.

SWEETS & COFFEE
NAJBARDZIEJ PRAKTYCZNE, NOWOCZESNE I NIEZALEŻNE
CZASOPISMO BRANŻY
> link do aktualnego numeru <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.