Pijalnia i strefa czekolady E. Wedel oraz Cafe by Segafredo na Zimowym Narodowym

Udostępnij artykuł
Atrakcje dla dzieci i dorosłych, niezapomniane chwile z rodziną i znajomymi, 100 proc. zimy niezależnie od pogody – to wszystko gwarantuje Zimowy Narodowy. Dwa lodowiska, 12-metrowa Górka Lodowa E.Wedel, tory do curlingu, a także liczne wydarzenia cykliczne i akcje specjalne, sprawiają, że to punkt obowiązkowy na zimowej mapie Warszawy.

Cieszymy się, że goście Zimowego Narodowego docenili to miejsce i tak licznie i chętnie nas odwiedzają. Czujemy się odpowiedzialni za ich czas wolny i staramy się, aby każdy spędził tutaj aktywne, wyjątkowe chwile. W tym sezonie powróciły sprawdzone atrakcje, będą też niespodzianki. Zapraszamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych, tam na bieżąco informujemy gości o tym, co się dzieje danego dnia na Zimowym Narodowym, ale też o licznych konkursach i promocjach – mówi Katarzyna Ziemska, CEO Testa Communications, organizatora Zimowego Narodowego.

Partner Strategiczny Zimowego Narodowego marka E.Wedel przygotował specjalną promocję dla wielbicieli zimy i słodyczy – “Przyjemne Poniedziałki”. Kupując słodycze E.Wedel (o wartości 15 zł) warto zachować paragon – w każdy poniedziałek można za niego otrzymać darmową wejściówkę w kasie na Zimowym Narodowym.

Zimowy Narodowy to także kryty Skatepark (parking PGE Narodowego, poziom -4), czyli idealne miejsce do jazdy na rolkach, deskorolkach, longboardach, hulajnogach i rowerach typu BMX podczas zimowych miesięcy. Organizowane są na nim zajęcia indywidualne i grupowe, warsztaty i imprezy związane z poszczególnymi dyscyplinami. 

Po zimowych szaleństwach goście mogą odpocząć i odwiedzić Strefę Czekolady E.Wedel, Pijalnię Czekolady E.Wedel, Zimowy Cafe by Segafredo lub Strefę Gastronomiczną.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – WRZESIEŃ / PAŹDZIERNIK 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 02.12.2019
Aktualizacja: 02.12.2019