Pizza Hut Delivery z kolejnym lokalem

Udostępnij artykuł
Darmowa pizza, słodkie niespodzianki oraz kolorowe balony to atrakcje czekające na pierwszych gości nowej restauracji.  Mieści się przy ul. Mickiewicza 4 w Krakowie.

 

Już 11 września o godzinie 11:00 sieć zaprosi mieszkańców Krakowa  na otwarcie restauracji Pizza Hut Delivery. Lokal oferuje najpopularniejsze smaki marki z dostawą w 30 minut. Wydarzeniu towarzyszyć będą specjalne promocje i atrakcje dla gości.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Nowa restauracja mieści się przy ul. Mickiewicza 4 w Krakowie. W dniu otwarcia, na gości lokalu będą czekały atrakcyjne niespodzianki, w tym wyjątkowa promocja – darmowa pizza Pepperoni dla pierwszych 100 osób.

Nowoczesna, klimatyzowana restauracja będzie czynna od niedzieli do czwartku w godzinach 11:00 – 23:00, a w piątki i soboty od 11:00 do 24:00.

Pizza Hut Delivery to trzecia restauracja tego konceptu w Krakowie. Lokal oferuje najbardziej popularne smaki Pizza Hut, m.in. Pepperoni, Farmerską, Supreme, Margheritę, z dostawą w maksymalnie 30 minut. Usługa jest odpowiedzią na oczekiwania gości Pizza Hut, dla których atrybut czasu jest jednym z najistotniejszych czynników przy wyborze posiłku.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 10.09.2018
Aktualizacja: 11.09.2018