Pizza Hut Delivery z pierwszym lokalem w Poznaniu

Udostępnij artykuł
 17 grudnia sieć restauracji zaprosi gości do nowego miejsca i zaoferuje najpopularniejsze smaki marki z dostawą w 30 minut. Wydarzeniu będą towarzyszyć będą specjalne promocje i atrakcje dla gości. Nowa restauracja mieści się przy ul. Kurpińskiego 10 w Poznaniu.

W dniu otwarcia, od godziny 16:00 na gości lokalu będą czekały atrakcyjne niespodzianki, w tym wyjątkowa promocja – darmowa pizza dla pierwszych 100 osób! Miłośnicy marki Pizza Hut będą mogli wybrać jedną średnią pizzę na cieście Pan lub Tradycyjnym spośród następujących smaków: margherita, pepperoni, hawajska, americana oraz classica. Aby otrzymać darmową pizzę wystarczy przyjść o godzinie 15-tej do nowej restauracji i odebrać promocyjne zaproszenie. Ponadto, na przybyłych Gości będą czekać miłe upominki mini bazylie do wyhodowania oraz kolorowe balony dla najmłodszych.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – PAŹDZIERNIK 2018
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Restauracja będzie czynna codziennie: od niedzieli do czwartku w godzinach 11:00 – 23:00, a w piątki i soboty od 11:00 do 24:00. Nowoczesny, klimatyzowany lokal, zajmie powierzchnię 92 mkw. Dostawa zamówienia będzie realizowana w okręgu pięciu kilometrów od restauracji.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 17.12.2018
Aktualizacja: 17.12.2018