Pizza Hut Express rozwija portfolio w Krakowie

Udostępnij artykuł
Marka istnieje na polskim rynku już od 25 lat. Od tego czasu rozwinęła sieć na terenie całego kraju do liczby ponad 100 lokali, rozszerzając również ofertę o koncept świeżej pizzy gotowej w pięć minut. Taką pizzę będzie można dostać również w Pizza Hut Express w Krakowie. Oficjalne otwarcie restauracji obędzie się 23 sierpnia 2019.

Nowa Pizza Hut Express zlokalizowana jest przy ul. Kapelanka 54, dzięki czemu również mieszkańcy Krakowa mogą cieszyć się ulubionym smakiem pizzy gotowej w kilka minut. Dostosowując się do coraz szybszego trybu życia swoich gości, Pizza Hut Express oferuje świeżo wypieczoną pizzę w zaledwie pięć minut od złożenia zamówienia. W ofercie znajdują się najpopularniejsze smaki Pizzy Hut w małym rozmiarze, więc każdy może wybrać coś dla siebie.

Darmowa pizza dla pierwszych 100 osób!

Z okazji otwarcia nowej restauracji organizatorzy przygotowali specjalne oferty. W dniu otwarcia – 23 sierpnia 2019r. Pizza Hut Express rozdaje 100 sztuk pizzy gratis dla pierwszych 100 gości. Każda restauracja posiada tzw. otwartą kuchnię, dzięki której podczas oczekiwania na złożenie i odbiór zamówienia, na własne oczy można zobaczyć, jak przygotowywana jest pizza. Warto zaznaczyć, że w restauracji codziennie wyrabiane jest ciasto.

RYNEK GASTRONOMICZNY W POLSCE RAPORT 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <
Każdy moment jest dobry na pizzę  

Poza standardowym menu restauracji, można wybrać Long Pizzę w specjalnej ofercie Real Deal za 4,99 zł lub postawić na tradycyjny smak Margherity o średnicy 23 cm, którą można dostać w cenie – 12,99 zł. Wiadomo, że pizza najlepiej smakuje w towarzystwie, dlatego marka oferuje kupony promocyjne skierowane dla małych i większych grup, które dostępne są w formie drukowanej, na stronie www.pizzahut.pl lub w aplikacji mobilnej Pizza Hut Polska.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 31.07.2019
Aktualizacja: 31.07.2019