Pizza Hut: plany vs. nowa rzeczywistość – zapis LIVE z Damianem Rybakiem

Udostępnij artykuł
W środę, 27 maja o godz. 19:45 na profilu Facebook Nowości Gastronomicznych odbyła się rozmowa na żywo z udziałem Damian Rybaka, Global Franchise Directora Pizza Hut, marki zarządzanej przez spółkę AmRest. Dyskusję poprowadziła Milena Kaszuba-Janus, redaktor naczelna czasopisma Nowości Gastronomiczne oraz naszego portalu Horecanet.pl. Zapraszamy serdecznie do wysłuchania rozmowy.

W tracie rozmowy poruszyliśmy tematy związane z przyszłością gastronomii, zmianami nawyków gości po epidemii, także jakie wnioski wyciągnie branża na przyszłość. Damian Rybak opowiedział również, jak Pizza Hut przygotowywała się na przyjęcie gości i jakie zmiany planuje marka na najbliższy czas.

Już dziś, 1 czerwca o 19:45, zapraszamy na kolejny LIVE z Adamem Ringerem, prezesem zarządu Green Caffe Nero, który odbędzie się na profilu Facebook Sweets & Coffee.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 01.06.2020
Aktualizacja: 03.06.2020