Posiłki od PHH i Dobrego Hotelu dla kadry medycznej

Udostępnij artykuł
Polski Holding Hotelowy czynnie włączył się do wsparcia kadry medycznej w walce z koronawirusem. Dzisiaj, ponad 200 posiłków zostało dostarczonych do Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologiczna w m.st. Warszawie oraz Granicznej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Warszawie. Na terenie Trójmiasta akcję wspiera Dobry Hotel.

Dostawy będą dowożone przez pracowników PHH codziennie 24h na dobę dla tej kadry, która pracuje w terenie wykonując najtrudniejszą pracę związaną z nadzorem epidemiologicznym w Polsce.

Dziękujemy naszym kolegom z firmy Dobry Hotel, którzy zgłosili gotowość na dostarczenie posiłków na terenie Trójmiasta. Jeżeli nasi koledzy z branży gastronomicznej prowadzący działalność cateringową są chętni do wsparcia tej akcji, zachęcamy do kontaktu z Oddziałem Food & Catering Services zgłaszając się na info@phh.pl – czytamy w komunikacie PHH.

RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 17.03.2020
Aktualizacja: 17.03.2020