Przed nami kolejna edycja Chefs Only

Udostępnij nas na:
Już w maju w Hotelu Anders w Starych Jabłonkach gwiazdy polskich restauracji zbiorą się na IX edycji Chefs Only, by wspólnie gotować i majówkować.

Historia Chefs Only sięga października 2014, kiedy to grupa szefów kuchni i cukierników postanowiła spotkać się w luźniejszej niż podczas targów i konkursów atmosferze i wymienić się doświadczeniami. Szybko okazało się, że impreza budzi na tyle duże zainteresowanie, że warto organizować ją nawet dwa razy w roku. Następujące po sobie wiosenne i jesienne edycje wydarzenia goszczą w różnych lokalizacjach. Wiosną 2019 roku na majówkę kolegów po fachu zaprasza Dariusz Struciński, szef kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach.

– Chefs Only to bardzo dobry projekt, który jak widać trochę już okrzepł i ma wiele własnych doświadczeń. Takie dwa, świetnie osadzone w czasie spotkania do roku to fajna sprawa. Podczas edycji, w których uczestniczyłem, pod względem organizacyjnym przeprowadzone wzorowo – mówi Dariusz Struciński Szef Kuchni Hotelu Anders. – Uważam, że to ciekawa idea, więc z chęcią odniosłem się do pomysłu, żeby wydarzenie odbyło się w Hotelu Anders. Po pierwsze dlatego, że Anders to miejsce bardzo przyjazne szefom kuchni od wielu, wielu lat. Bardzo się cieszę na spotkanie z kolegami. Będziemy starali się zrobić tak, aby ta edycja była wyjątkowa i zapadła w pamięć na długo. Zaplanowaliśmy między innymi plenerowy wieczór pod roboczą nazwą „Wielka Mazurska Majówka” Mam nadzieję, że będzie to wyjątkowa noc.

Prócz charakterystycznej dla Chefs Only niepowtarzalnej, nieformalnej atmosfery wspólnego gotowania – tym razem w namiocie nad jeziorem – podczas IX edycji na gości czekają piękne okoliczności przyrody. Hotel Anders położony jest na Mazurach Zachodnich w otoczeniu majestatycznych lasów. Malownicza sceneria, las, woda i świeże powietrze sprawiają, że jest to idealne miejsce na wypoczynek, rekreację i wspólne świętowanie.

Pomysłodawcą i organizatorem cyklu spotkań Chefs Only jest firma Marketing&More Aneta Tyczyńska.

NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – KWIECIEŃ  2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.