Przedstawiciele GfK z unikalnymi prezentacjami na XVII Food Business Forum 2019

Udostępnij artykuł
Magdalena Zimna i Szymon Mordasiewicz wygłoszą prelekcje poprzedzające panele: “Umiar w nadmiarze – regulacje, trendy, wyzwania, oczekiwania” oraz “Cyfrowo czy analogowo – efektywny marketing” podczas XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019. Wydarzenie odbędzie się 9 września w Warsaw Marriott Hotel. Organizatorem jest redakcja naszego magazynu NOWOŚCI GASTRONOMICZNE – czasopismo restauratorów i portalu HORECANET.PL Zapraszamy serdecznie!

Magdalena Zimna pełni funkcję global business development directora w GfK Consumer Panels and Services. Absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego (Filologia Angielska) i SGH (Zarządzanie i Marketing) w Warszawie. Od początku kariery zawodowej związana z badaniami rynku i doradztwem w obszarze strategii sprzedaży i dystrybucji produktów konsumpcyjnych.  W GfK Polonia od 2003 r., gdzie specjalizuje się w tematyce związanej z badaniami handlu, gastronomii oraz zachowań zakupowych konsumentów. W latach 2012-2018, na stanowiskach client service director, a następnie commercial director zarządzała Panelem Gospodarstw Domowych w Polsce. Obecne stanowisko zajmuje od stycznia 2019.

Szymon Mordasiewicz to commercial director consumer panel & services. Absolwent Wyższej Szkoły Handlowej i podyplomowych studiów na Uniwersytecie Jagiellońskim. Przez większość dotychczasowej kariery zawodowej związany był z firmą Nielsen, w której rozpoczął pracę w roku 2002. W latach 2012-2014 był odpowiedzialny za New Business Development w regionie CEE oraz krajów bałtyckich, a w latach 2014 – 2018 pracował jako dyrektor zarządzający polską częścią Nielsena. Przez 16 lat pracy miał możliwość współpracy z szeroką grupą producentów oraz detalistów dostarczając rozwiązania promujące dalszy rozwój biznesu. Od stycznia 2019 związany z firmą GfK gdzie objął stanowisko commercial directora panelu gospodarstw domowych w Polsce. W tej roli jest odpowiedzialny za realizację długoterminowej strategii wzrostu oraz zapewnianie klientom satysfakcji z dostarczanych rozwiązań i współpracy.

BROG B2B – media efektywnej komunikacji – wydawca m.in. czasopism Sweets & Coffee, Nowości Gastronomiczne oraz portalu www.horecanet.pl serdecznie zaprasza wszystkich do udziału w najważniejszym w Polsce spotkaniu przedstawicieli branży XVII Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum 2019, któremu – już po raz ósmy – towarzyszyć będzie rozstrzygnięcie Food Business Awards 2019.

Osoby zainteresowane udziałem prosimy o kontakt:
biuro@brogb2b.pl

Uczestnictwo zagwarantuje Państwu:
● zdobycie wiedzy o sprawdzonych sposobach na rozwój biznesu
● możliwość dyskusji z najwybitniejszymi praktykami i ekspertami
● kuluarowe spotkania w gronie przyjaciół i partnerów
● indywidualne spotkania z dostawcami oraz zapoznanie się z ich najbardziej aktualną ofertą
● lunch w restauracji Lila Weneda w Warsaw Marriott Hotel
● udział w uroczystej kolacji z Galą konkursową Food Business Awards 2019 i Supplier of the Year 2019
● obecność na najważniejszym w roku spotkaniu przedstawicieli branży gastronomicznej
● zimne i ciepłe napoje oraz przekąski przez cały dzień

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018
Zapraszamy do obejrzenia!

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt – BROG B2B
Milena Kaszuba-Janus
redaktor naczelna Nowości Gastronomicznych
664 463 066
m.kaszuba@brogb2b.pl

Zbigniew Pąk, dyrektor sprzedaży
664 463 083
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 06.08.2019
Aktualizacja: 07.08.2019