Q Hotel Plus Wrocław Bielany rozpoczął rekrutację

Udostępnij artykuł
Czterogwiazdkowy hotel konferencyjny, którego otwarcie planowane jest na przyszły rok, właśnie rozpoczął proces rekrutacji. Pierwsze oferty już dziś można znaleźć na stronie qhotel.pl, a ich liczba stale będzie się powiększać. Sieć planuje zatrudnić łącznie 95 osób.

Q Hotel Plus Wrocław Bielany jest największą jak dotychczas inwestycją sieci i będzie jednym z najbardziej funkcjonalnych obiektów konferencyjnych na Dolnym Śląsku, o czym świadczą następujące liczby:

  • 209 nowoczesnych, dwuosobowych pokoi, w tym osiem luksusowych apartamentów suite,
  • 3,7 tys. mkw. powierzchni konferencyjno-eventowej z możliwością podziału na 18 niezależnych sal konferencyjnych,
  • sala balowa o powierzchni 580 mkw. oraz wysokości 4 m z dostępem do światła dziennego oraz windy towarowej,
  • 450 mkw. VIP lounge z panoramicznym tarasem widokowym na Wrocław,
  • cztery sale konferencyjne zlokalizowane na 1 piętrze, w sąsiedztwie sali balowej,
  • centrum relaksacyjne,
  • dwie restauracje: śniadaniowo-lunchowa oraz a la carte połączona z barem i ogrodem,
  • 119 miejsc parkingowych, w tym dwa miejsca dla autokarów.
RYNEK DOSTAWCÓW HORECA W POLSCE – RAPORT 2020
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

Inwestorom podczas planowania inwestycji na Bielanach Wrocławskich przyświecał jeden cel: stworzenie obiektu, który dla organizatorów wydarzeń, eventów i kongresów będzie niezwykle elastyczny i funkcjonalny. Q Hotel Plus Wrocław Bielany daje ogromne możliwości i bez wątpienia sprosta wymaganiom najbardziej wymagających Klientów. Wysokie wnętrza, winda umożliwiająca wprowadzanie pojazdów do sali balowej czy taras widokowy to tylko kilka atutów, które obok profesjonalizmu zatrudnionego personelu przyczynią się do realizacji niezapomnianych spotkań w Q Hotel Plus Wrocław Bielany.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 10.03.2020
Aktualizacja: 10.03.2020