Raffles Europejski Warsaw wprowadza Sunday Roast

Udostępnij artykuł
Już w lutym Europejski Grill zaprasza gości na Sunday Roast. Pierwszy niedzielny obiad odbędzie się 9 lutego i wejdzie na stałe do oferty restauracji w każdą niedzielę. Cena za osobę wynosi 215 zł.

Raffles Europejski, cieszący się reputacją miejsca, gdzie chętnie spotykają się rodziny i przyjaciele,
ma szansę spotkać się z zainteresowaniem entuzjastów niedzielnych obiadów. Ciekawe menu,
obejmujące bogatą propozycję przystawek mezze, stacje live carving ze zmieniającym się co tydzień
wyborem mięs i ryb oraz bestsellerowe desery z cukierni Lourse Warszawa to niezawodny przepis
na udaną niedzielę.

Z restauracji Europejski Grill, zaprojektowanej przez uznane hiszpańskie studio Lázaro Rosa-
Violán w odważnych odcieniach błękitu oraz bieli, roztacza się wspaniały widok na warszawski Plac
Piłsudskiego w samym sercu miasta. Goście mogą się tu spodziewać dynamicznej i różnorodnej
kuchni, którą tworzą Executive Chef Beñat Alonso i Head Chef Witek Iwański. W inspirowanym
polskimi tradycjami menu wyraźnie wyczuwa się nowoczesny twist oraz przywiązanie do lokalnych
produktów i dostawców.

Sunday Roast w Europejski Grill
Cena: 215 zł od osoby (w tym napoje bezalkoholowe).
Serwowany w godz. 13.00-17.00 w każdą niedzielę, od 9 lutego 2020.

ŚWIAT HOTELI: grudzień 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 03.02.2020
Aktualizacja: 03.02.2020