Nowatorskie rozwiązania dla profesjonalnych kuchni zostaną zaprezentowane podczas tegorocznych targów Polagra Gastro i Invest Hotel w Poznaniu.
Galeria Innowacji od samego początku prowadzona jest w myśl zasady, że produkty, które pojawią się na tej ekspozycji muszą się wyróżniać nie tylko eleganckim designem, ale przede wszystkim tym, na czym zależy restauratorom i szefom kuchni – funkcjami, które pozwalają na realne oszczędności.
Podczas tegorocznej edycji targów Polagra Gastro będzie można zapoznać z rekordową dla tego projektu liczbą rozwiązań. Niewątpliwie warto przyjrzeć się urządzeniu, które pozwala na sezonowanie ekskluzywnych mięs i serów. To naprawdę nowatorskie urządzenie, które pozwoli restauracjom, a także sklepom delikatesowym rozszerzyć ofertę. – zachęca Robert Miledziuk. W Galerii Innowacji pojawią się także szafy i lady chłodnicze, w których zastosowano nanotechnologie opóźniające proces starzenia się przechowywanych produktów oraz urządzenia wielofunkcyjne – do gotowania, smażenia, stosowania jako szybkowar, frytownica czy parowar, czyli idealne dla kuchni gastronomicznych o małej powierzchni. O nowym wymiarze gastronomii będzie się też mówić poznając rewolucyjne systemy filtracji oleju we frytkownicach, funkcje turbo szybkiego nagrzewania, suszenie top-dry i vapostop.
Galeria Innowacji to dobre miejsce, by zrobić krok w kierunku technologii przyszłości i wpuścić je do teraźniejszości profesjonalnych kuchni w restauracjach, kawiarniach czy hotelach. Jesteście gotowi?
W Galerii Innowacji 2018 – zapoznaj się z produktami TUTAJ.
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.