Rekordowa Galeria Innowacji na targach Polagra Gastro

Udostępnij artykuł
Nowatorskie rozwiązania dla profesjonalnych kuchni zostaną zaprezentowane podczas tegorocznych targów Polagra Gastro i Invest Hotel w Poznaniu.

Galeria Innowacji od samego początku prowadzona jest w myśl zasady, że produkty, które pojawią się na tej ekspozycji muszą się wyróżniać nie tylko eleganckim designem, ale przede wszystkim tym, na czym zależy restauratorom i szefom kuchni – funkcjami, które pozwalają na realne oszczędności.

Podczas tegorocznej edycji targów Polagra Gastro będzie można zapoznać z rekordową dla tego projektu liczbą rozwiązań. Niewątpliwie warto przyjrzeć się urządzeniu, które pozwala na sezonowanie ekskluzywnych mięs i serów. To naprawdę nowatorskie urządzenie, które pozwoli restauracjom, a także sklepom delikatesowym rozszerzyć ofertę. – zachęca Robert Miledziuk. W Galerii Innowacji pojawią się także szafy i lady chłodnicze, w których zastosowano nanotechnologie opóźniające proces starzenia się przechowywanych produktów oraz urządzenia wielofunkcyjne – do gotowania, smażenia, stosowania jako szybkowar, frytownica czy parowar, czyli idealne dla kuchni gastronomicznych o małej powierzchni. O nowym wymiarze gastronomii będzie się też mówić poznając rewolucyjne systemy filtracji oleju we frytkownicach, funkcje turbo szybkiego nagrzewania, suszenie top-dry i vapostop.

Galeria Innowacji to dobre miejsce, by zrobić krok w kierunku technologii przyszłości i wpuścić je do teraźniejszości profesjonalnych kuchni w restauracjach, kawiarniach czy hotelach. Jesteście gotowi?

W Galerii Innowacji 2018 –  zapoznaj się z produktami TUTAJ.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Karolina Stępniak

Redaktor naczelna Świat Hoteli, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Hotelarskiego PROFIT HOTEL®, dyrektor wydawnicza, współwłaścicielka BROG B2B. Absolwentka wydziału dziennikarstwa Collegium Civitas w Warszawie. Doświadczenie zdobywała w takich pismach jak Gazeta Wyborcza i Życie Warszawy. Z firmą BROG Media (później BROG Marketing i BROG B2B) związana od grudnia 2010 roku. Początkowo jako dziennikarz w czasopismach Świat Hoteli i Nowości Gastronomiczne oraz portalu Horecanet.pl. Od lutego 2013 pełni funkcję redaktor naczelnej Świata Hoteli, a od stycznia 2018 roku dyrektor wydawniczej i współwłaścicielki wydawnictwa BROG B2B. Jest również współorganizatorką Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, a także odpowiedzialna za tworzenie portalu Horecanet.pl oraz współorganizację Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum i Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee. Jest także wykładowczynią i członkinią Rady Biznesu Szkoły Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula. Interesuje się polskim rynkiem hotelarskim i gastronomicznym. Prywatnie uwielbia sport, w szczególności bieganie, poza tym dobrą kuchnię i polskie kino. Szczęśliwa partnerka i mama Łucji.

Opublikowano: 05.09.2018
Aktualizacja: 05.09.2018