Resort zdrowia szuka dostawcy cateringu

Udostępnij nas na:
Ministerstwo Zdrowia ogłosiło przetarg na wyłonienie dostawcy usługi cateringu serwowanego podczas spotkań organizowanych w roku 2019 i 2020. Spotkań będzie minimum 50, a maksymalnie – 100.

Chodzi o spotkania eksperckich grup roboczych organizowane przez Departament Analiz i Strategii Ministerstwa Zdrowia w ramach projektu pod nazwą: Mapy potrzeb zdrowotnych – Baza Analiz Systemowych i Wdrożeniowych, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.

Usługa cateringu obejmie bufet kawowy podczas tych spotkań. Kryterium oceny złożonych ofert będzie w 60 procentach cena. Poza tym pod uwagę będzie brany sposób zatrudnienia pracowników oferenta (umowy o pracę na czas nieokreślony i zatrudnienie osób niepełnosprawnych), co będzie stanowić 10 procent wagi.15 procent oceny będzie stanowiło kryterium dotyczące pochodzenia kawy i herbaty używanej do przygotowania bufetu kawowego (chodzi o używanie produktu pochodzącego z produkcji spełniającej standardy społeczne Sprawiedliwego Handlu (Fairtrade). Również 15 procent wagi oceny będzie stanowić kryterium dotyczące stosowania w świadczeniu usług produktów spożywczych wyprodukowanych zgodnie z wymaganiami produkcji ekologicznej. Umowa będzie obowiązywać od dnia podpisania do 30 listopada 2020 roku. Oferty można składać do 29 lipca br.

Szczegóły – proszę kliknąć, aby się zapoznać

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie FBA2019zgloszenia-do-konkursu.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.