Restauracje Artura Jarczyńskiego z atrakcjami na Dzień Dziecka

Udostępnij artykuł
Specjalnie z tej okazji Jeff’s w Galerii Mokotów przygotował w godz. 14.00-17.00 animacje oraz słodką niespodziankę w prezencie.  To wyjątek, ponieważ ten lokal, jak dotąd nigdy nie przygotowywał takich animacji.

–  Zawsze chętnie odwiedzają nas rodziny z dziećmi, zwłaszcza latem, gdy mamy do dyspozycji gości przestronny ogród. W sobotę 1 czerwca chcemy dać dzieciom dodatkowo trochę magii i wiele radości. Dwie animatorki poprowadzą zabawy na świeżym powietrzu – będzie puszczanie baniek mydlanych i malowanie twarzy. Dodatkowo wszystkie odwiedzające nas dzieci zostaną poczęstowane lodami własnej roboty – mówi Maciej Podgajny z restauracji St. Antonio, mieszczącej się w sercu Warszawy, obok Ogrodu Saskiego.

W mieszczącym się przy placu Konstytucji 1 Szwejku animatorka zajmie dzieci różnymi grami i zabawami. Nie zabraknie malowania twarzy, robienia figur z balonów i kolarzy. W restauracji Podwale 25 będzie wszystkim dzieciom oferowana od 14. 00 do 18.00 wata cukrowa. W sobotę i niedzielę w godzinach od 13.00 do 18.00 animatorka z głową pełną pomysłów będzie włączała pociechy do wspólnej zabawy.

Właścicielem restauracji St. Antonio, Podwale 25, U Szwejka, Jeff`s jest Artur Jarczyński, który od 29 lat z sukcesem prowadzi na polskim rynku restauracje, do której należą także takie marki jak: Der Elefant, Otto Pompieri, Shipudei Berek, Pod Wawelem, Sukiennice, Bazyliszek.

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 29.05.2019
Aktualizacja: 29.05.2019