Robert Sztuka awansuje w strukturach Accor

Udostępnij nas na:
Pełniący od czerwca 2018 r. funkcję dyrektora Food & Beverage w Grupie Hotelowej Orbis Robert Sztuka został awansowany na stanowisko Food, Beverage and Entertainment Director w Europie Wschodniej w Accor. Będzie odpowiedzialny – jak dotychczas – za Winestone, Wise Cafe i Novo2, a także za nowe koncepty F&B&E, które pojawią się w regionie.

Do głównych zadań Roberta Sztuki będzie należało: zwiększenie obecności Accor w regionie, zwiększenie efektowności zarówno w zakresie przychodów, jak i kosztów, podniesienie satysfakcji gości oraz partnerów, animowanie konceptów i zwiększenie świadomości ich istnienia oraz rozwijanie nowych atrakcyjnych konceptów.

Robert Sztuka posiada wieloletnie doświadczenie w branży HoReCa. Związany był m.in. z takimi firmami jak PepsiCo, AmRest, Sfinks Polska, Empik Cafe czy Hard Rock Cafe.

ŚWIAT HOTELI: sierpień – wrzesień 2019
> kliknij, aby się zapoznać się z pełnym wydaniem <

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.