Roem van Yerseke wystartuje w konkursie Supplier of the Year Food Business Forum 2019

Udostępnij nas na:
Założona w 1942 roku w Holandii, największa w Europie firma zajmująca się przetwórstwem owoców morza specjalizuje się w małżach, ostrygach i krewetkach weźmie udział w konkursie Supplier of the Year 2019. Rozstrzygnięcie nastąpi na zakończenie siedemnastej edycji Forum Rynku Gastronomicznego. Wydarzenie już 9 września w Warsaw Marriott Hotel.

Z oddziałem w Niemczech i dwoma w Holandii, z własnymi statkami, działkami hodowlanymi i wylęgarnią, Roem van Yerseke jest wyjątkowy w branży. Niezawodny partner, między innymi dzięki ciągłym innowacjom, przyszłościowemu myśleniu i inwestycjom w projekty akwakultury. Małże i ostrygi pakowane codziennie, ale także produkty konserwowe i mrożone są częścią asortymentu. Dzięki geograficznemu rozprzestrzenianiu pod względem dostaw surowców, takich jak rozległe działki hodowlane w regionie Zelandii w Holandii oraz morza Wattowego w Holandii i Niemczech , firma ma silny atut w swoich rękach. Roem van Yerseke jest certyfikowana branżą przez IFS , MSC , ASC oraz BIO. Zeeland’s Roem to produkt firmy Roem van Yerseke B.V.

SUPPLIER OF THE YEAR 2019
PRESTIŻ • ZAUFANIE ODBIORCÓW • SUKCES SPRZEDAŻOWY
> kliknij po szczegóły <

W konkursie Supplier of the Year Food Business Forum 2019 biorą udział firmy – dostawcy produktów, urządzeń, sprzętu, technologii i usług dla sektora HoReCa, które zgłosiły i opłaciły swój udział w XVII Food Business Forum jako Sponsor lub Wystawca, albo wykupiły Kartę Wstępu – Business i będą prezentowały swoją ofertę podczas spotkań Business Speed Dating organizowanych w ramach wydarzenia. Trzech, równorzędnych zwycięzców konkursu wybiera jury złożone z „kupców” uczestniczących w tegorocznej edycji Business Speed Dating. Laury dla najlepszych Dostawców Roku wręczone zostaną podczas wieczornej Gali na zakończenie XVII Food Business Forum 2019.

Zapraszamy do kontaktu z Organizatorem celem uzyskania pełnej oferty lub zarejestrowania uczestnictwa.

Videorelacja z ubiegłorocznej edycji XVI Food Business Forum 2018

WWW.FOODBUSINESSFORUM.PL

Organizator: BROG B2B – MEDIA EFEKTYWNEJ KOMUNIKACJI wydawca m.in. czasopism: Świat HoteliNowości GastronomiczneSweets & CoffeeStacja Benzynowa & Convenience Store; portali: www.horecanet.pl, www.petrolnet.pl, oraz organizator Forum Rynku Hotelarskiego Profit Hotel, Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum, Forum Rynku Kawiarni, Cukierni, Lodziarni, Piekarni Sweets & Coffee, a także Forum Rynku Stacji Paliw PetroTrend.

Kontakt z Organizatorem
BROG B2B

Zbigniew Pąk
dyrektor sprzedaży
664 463 083, 22 290 66 11
z.pak@brogb2b.pl

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.