W dniu 20 października rozpoczynają się Studia Podyplomowe Horeca Manager w Akademii Leona Koźmińskiego. Wśród wykładowców wielu znanych i cenionych praktyków, m.in. Krzysztof Kaliciński, Agnieszka i Marcin Kręgliccy, Andrzej Przeniosło czy prezes ZP HoReCa Marcin Zawadzki. Opiekunem Merytorycznym jest Adrian Łukaszewicz. Nasze media – czasopisma Nowości Gastronomiczne i Sweets & Coffee oraz portal Horecanet.pl są wyłącznymi Patronami Medialnymi kierunku.
Zalety studiów:
- Bezcenna wiedza i doświadczenie topowych menedżerów – wśród wykładowców znajdziesz właścicieli hoteli, restauracji osoby zarządzające sieciami kawiarni, restauracji. Dzięki wiedzy mentorów unikniesz kosztownych błędów i uzyskać bezcenne wskazówki, aby osiągnąć sukces w branży gastronomicznej.
- Zdobędziesz kompetencje zarządcze – nauczysz się najlepszych praktyk z zakresu zarządzania firmą lub działem w branży HoReCa, w tym zarządzania kosztami, czasem, zasobami, zakupami, sprzedażą. Poznasz zasady operacyjne Food&Beverage, oraz w działalności restauracyjnej i bankietów.
- Zwiększysz efektywność swojego biznesu – jeśli prowadzisz własny biznes gastronomiczny specjaliści z wieloletnim stażem pokażą Ci jak efektywniej zarządzać kosztami oraz skutecznie promować swój biznes.
- Unikniesz kosztownych błędów – jeśli planujesz otworzyć własną restaurację lub hotel dowiesz się w jaki sposób topowi menedżerowie wybierają lokalizacje pod kolejne inwestycje i jak należy stworzyć biznes plan, aby zminimalizować ryzyko nieudanej inwestycji wartej często miliony złotych.
- Zyskasz przewagę konkurencyjną na rynku pracy – jeśli pracujesz w gastronomii i marzysz o stanowiskach kierowniczych zyskasz unikalną wiedzę, kontakty i dyplom renomowanej uczelni, a przez to zdobędziesz przewagę nad innymi kandydatami na rynku pracy.
- Gwarancja jakości – studia prowadzone są w Akademii Leona Koźmińskiego – najlepszej szkole biznesowej w Polsce.
Do kogo skierowane są studia Horeca Menedżer?
Studia dedykowane są tym wszystkim którzy chcą zdobyć i/lub wzmocnić swoje kompetencje w dziedzinie zarządzania w branży HoReCa, a szczególnie dla:
- Właściciele oraz menedżerowie restauracji, hoteli, kawiarni
- Prowadzący firmy cateringowe i eventowe
- Szefowie kuchni, chcący poszerzyć swoją wiedzę w zakresie zarządzania
- Inwestorzy zainteresowani otwarciem różnych typów lokali gastronomicznych, hoteli, pensjonatów
SZCZEGÓŁY – PROSZĘ KLIKNĄĆ, ABY SIĘ ZAPOZNAĆ
© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.