Sery Dziugas nagrodzone

Udostępnij artykuł
W konkursie wzięło udział 123 producentów sera z Włoch, Hiszpanii oraz Litwy. Džiugas dojrzewający 100 miesięcy  otrzymał najwyższą ocenę na  włoskim rynku za  innowacyjność sera.

Smak sera jest bardzo popularny i mówi się, że twardy ser dojrzewający do 100 miesięcy to ogromne osiągnięcie, któremu nie są w stanie sprostać  nawet włoscy producenci. Ser Džiugas  Special  Aged dojrzewający 100 miesięcy został wyprodukowany w 2011 roku, a po 8 latach zdobył najwyższą nagrodę we Włoszech.

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie RG2019banner.png

© BROG B2B Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.
Dalsze rozpowszechnianie powyższego materiału jest zabronione.

Milena Kaszuba-Janus

Redaktor naczelna Nowości Gastronomiczne, redaktor Horecanet.pl, Sweets & Coffee, współorganizatorka Forum Rynku Gastronomicznego Food Business Forum. Absolwentka dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Uniwersytecie Warszawskim. Z wydawnictwem BROG B2B związana od ponad czterech lat, gdzie od września 2018 pełni funkcję redaktor naczelnej Nowości Gastronomicznych oraz redaktor portalu Horecanet.pl i magazynu Sweets & Coffee. Współorganizuje najważniejsze wydarzenie dla branży gastronomicznej Food Business Forum. Odpowiada za dobór tematów dyskusji oraz podnoszenie jakości wydarzenia pod kątem merytorycznym. Dba także o różnorodność panelistów i prelegentów. Przeprowadziła wywiady m.in. z Karolem Okrasą, Arturem Jarczyńskim czy Andreą Camastrą. Prywatnie szczęśliwa żona, fanka czekolady i dobrej kuchni, miłośniczka zumby, literatury grozy i Justina Timberlake’a.

Opublikowano: 13.06.2019
Aktualizacja: 13.06.2019